Over ons

Wij zijn BrandRabbit, expert op het gebied van merk- en verpakkingsdesign. Vanuit het historische centrum van Den Bosch assisteren wij onze, door heel Nederland gevestigde, opdrachtgevers bij hun merk- en designvraagstukken.
 

 

Door onze full-service strategie hebben wij alle faciliteiten, kennis en expertise om jou van dienst te kunnen zijn. We houden van helder communiceren en snel schakelen. 
 

 

Samen met onze opdrachtgevers vormen wij een tandem, luisteren uitermate goed, vangen en vertalen. Hierdoor zijn wij in staat in korte tijd krachtige, creatieve en onderscheidende ontwerpen te leveren die naadloos aansluiten bij het gestelde vraagstuk.
 

 

Voor ons geldt: alleen een mooi design is niet genoeg. Een mooi design gericht op het behalen van je beoogde doel maakt een goed ontwerp. De lat ligt (bij ons) altijd hoog, ook als het gaat om zorg en service.
 
 
BR over ons foto naast tekst 20220426 v2

DE DRIJVENDE KRACHT

BR Marijn over ons foto 202204029

''Merk en doel omzetten in een helder vraagstuk en deze uitwerken tot een effectief doeltreffend grafische ontwerp is wat mij drijft. Oldtimers restaureren en pepers kweek zorgen er voor dat de mentale en fysieke balans in evenwicht blijft.''

MARIJN VAN DER ZWAAG

Founder / Design expert

BR icoon 20220125 Tekengebied 1 kopie

''Niemand kan alles. Wij gaan uit van onze sterke kanten. Wanneer nodig vullen wij onze minder sterke kanten aan met experts uit ons brede netwerk van freelance specialisten.''

Team van EXPERTS

Geen opdracht is hetzelfde. Daarom schalen wij continu up and down met een team van vakidioten welke onder supervisie van Marijn aan de opdrachten zullen werken.